Vot pentru Sorina, la cine ar trebui sa ramana

La cine ar trebui să rămână Sorina, fetița din Baia de Aramă?

Aici aveti un Sondaj online unde puteti vota parerea dumneavoastra, unde considerati ca e cel mai bine pentru fetita? Multumim persoanelor cu suflet bun.

Va recomandam sa apasati pe butonul de share ca sa voteze cat mai multa lume sau sa postati in minim 2,3 grupuri de facebook pentru a strange numarul de voturi necesare pentru a face ceva in acest caz.

”Asistenții parentali ne spuneau de față cu Sorina, de față cu copiii noștri, că probabil avem unul dintre copii bolnavi și am venit s-o luăm pe Sorina pentru organe, că suntem traficanți. Copiii noștri au fost șocați să audă așa ceva, vă dați seama. Mă întrebam dacă chiar cred ce le iese pe gură său e altceva la mijloc.”, povestește Ramona Săcărin.

Coming Soon
Unde vrei sa rămână Sorina?
Unde vrei sa rămână Sorina?
Unde vrei sa rămână Sorina?

Europa Liberă: Ce face Sorina, cum îi este, s-a obișnuit?

Ramona Săcărin: Face bine, s-a obișnuit cu rudele din familia primară, cu bunicii, părinții și frățiorul cel mic. Are o mare bucurie să cunoască și alte peroane din viața noastră, cum ar fi prieteni de familie, am mers în vizite, acesta e un lucru care îi place mult, să viziteze case și să cunoască oameni, să vadă cine sunt ei raportat la noi. Explorează, cunoaște lume, locuri, este foarte curioasă și interesată de tot ce se întâmplă.

93 Comments

 1. Să rămână la familia asistentului maternal care a crescut-o !
  De ce să meargă la o altă familie nouă, care probabil nu o cunoaște așa de bine ca cei care au crescut-o si au văzut-o dezvoltandu-se până la opt ani cât are acum.
  Sau să fie lăsată să aleagă in instanță, fetița, cu cine vrea să rămână.

 2. Sa ramina la familia care a crescuto asa e cel mai corect fata decide e viata ei nu e nimeni stapin pe viata nimanui cand e vb de copil se aplica legiile dar cand toti fac ilegalitati nu se mai aplic legiile si trec toti cu vederea

 3. Sorina trebuie sa rămână în țară la părinți care au crescut-o până acum.
  Nu vin uni sa o ia pentru ce pentru trafic de organe se știe foarte bine câți copii au fost luați pentru așa ceva ,rușine celor care iau respins dosarul de adopție doamnei care a crescut-o pana acum și a dat-o pentru 30 000 €.Întreb ce inimă aveți cum puteți sa puneți capul pe pernă sa dormiți seara când un copil suferă.Ma rog la bunul Dumnezeu ca acest copil sa rămână alături de sora ei.

 4. Sorina trebuie să rămînâ în sinul familiei care a crescut-o , ea cu fam. Săcărin nu o să fie fericită niciodată . Sorina in Baia de Aramă are colegi , prieteni și o familie care a crescut-o , a iubit-o , a educat-o .

  • Viorel
   Nu exista măcar un singur copil care a plecat fiind înfiat ,
   cumpărat , răpit , sa nu-și fi schimbat biata in bine
   Mergi în America Draga Sorina vei avea parte de educație fericire dragoste Mai ai câțiva ani și vei devenii matura atunci vei putea alege mai sigur dacă vrei sa rămâi in America sau sa vi înapoi oh of Av la suferința ar trebuii ca forurile competente sa facă ce este mai bine pentru viitorul ei

   • Cum poti gändi asa scurt ? In America nu esistä fericire ,si nu exclud ipoteza cu trafic de organe . Sa insistat prea mult ,sau dat prea multi bani spagä si multe falsuri …O familie de bunä credinta ia un copil mic direct de la leagän nu pe Sorina care era fericita in Familia ei alaturi de sora eii .

 5. Să rămână la familia asistentului maternal care a crescut-o !
  De ce să meargă la o altă familie nouă, care probabil nu o cunoaște așa de bine ca cei care au crescut-o si au văzut-o dezvoltandu-se până la opt ani cât are acum.
  Sau să fie lăsată să aleagă in instanță, fetița, cu cine vrea să rămână.

 6. Sa rămână unde a crescut pana acum,sa isi faca copii cei din america,sau sa imfieze unul pana in maxim un an jumate care nu este atasat asa de mult,numai rau au facut acestei copile si familiei,si judecatoarea sau ce o fi sa plătească ptr ce facut,rele tratamente aplicate minorului,poate ramane cu sechele,infiatii de mici nu la vârste asa mai mari,

 7. cred ca e destul de mare ….. sa fie lasata acolo unde DORESTE SA RAMINA NU SA ISE INPUNA … daca vrea cineva ca ea sa fie fericita lasata sa aleaga singura Unde vrea sa stea si cit vrea sa stea .:)

  • SA RAMANA LA CEI CARE O ADOPTA. CEI CARE AU CRESCUTO AU LUAT RETRIBUTIE PT CRESTERE,DE CE NU AU ADOPAT,SAU TREZIT CAND AU REMARCAT CA NU MAI AU BENEFICII .

  • Cel mai corect esre sa aleaga fetita unde vrea sa ramina dar in rominia are putine sanse sa aibe un viitor !Parerea mea este sa ramina la parinti care iau devenit parinti!!

 8. Să rămână la familia care a crescut-o, iar procuroarea şi miliţienii să fie anchetaţi şi judecaţi! Ruşine, stat român mafiot infect centenar!

 9. Acest sondaj nu este unul clar, sunteţi penibili! Ce Europa Liberă, când ne cenzuraţi comentariile??? Ruşine Soros!

 10. Cred că cei care au votat cu asistenta socială au crezut că votează pentru asistenta maternală. TREBUIE REFĂCUT SONDAJUL CU TERMENI MAI CLARI PT TOATĂ LUMEA!!!

 11. 1.*”În America”* = *”cu părinții adoptivi Săcărin”*.
  De ce s-au creat două variante diversioniste?
  2.*”la asistenta socială”* – de explicat ce înseamnă
  3. *”Cu familia ei”* = *”cu fam Șărămăt”*?
  De ce nu s-au lăsat ca alternative doar variantele celor două familii? Celelalte sunt fake, absolut de neluat în calcul!

 12. La asistenta maternală eaca crescut o de la noua luni cu siguranță acești oameni o iubesc in familia adoptivă din America nu prea as pune baza locurie de munca ale acestora ne pun in gândire că ar fi posibil transplantul de organe

 13. Să rămână la familia care a crescut. O. Să meargă în America este cea mai mare nedreptate care i se poate face, de ce nu a fost întrebata în instanță unde vrea să rămână. Câti banii au dat să poată să o ia. Dacă s. Ar anula adopția știți câte capete ar cădea. Și de ce tocmai pe ea au vrut să o înfieze?

  • La familia in care a crescut. Nu poți lua un copil de 8 ani și peste noapte sa ii schimbi părinții, frații, rudele, „FAMILIA”. CUM SPUNE cucoana SACARIN.Din ce jungla vine, în ce jungla a trait sa spuna asa ceva?? Ca fetita este fericită acum lângă noua ei FAMILIE. RUȘINE RUȘINE Nu trăiți zece vieți Doamna Sacarin, o sa plătiți pt tot Raul provocat, Dumnezeu exista!

 14. Sä ramanä la familia care a crescut-o ,acolo e sora ei ,acolo e fericita si iubita ,acolo are sigurantä …In America nu mai trai a fost plätitä coruptilor bani ca Sorina sä fie sacrificatä.

  • La asistenta materială dn.Saramat…alooo,nu i clar..De ce vreti voturi…simplu…FAMILIA SARAMAT,BAIA DE ARAMA,ROMANIAASA

 15. Sa ramina la asistenti maternali! Dumnealor au crescuto cu dragoste pina acum pe Sorina! Regret dar fam Sacarin nu ma convinge ca spun adevarul! De ce nu au luat un copil de la Orfelinat direct!????

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*