Vot online pentru Sorina, la cine ar trebui sa ramana

La cine ar trebui să rămână Sorina, fetița din Baia de Aramă?

Aici aveti un Sondaj online unde puteti vota parerea dumneavoastra, unde considerati ca e cel mai bine pentru fetita? Multumim persoanelor cu suflet bun.

Va recomandam sa apasati pe butonul de share ca sa voteze cat mai multa lume sau sa postati in minim 2,3 grupuri de facebook pentru a strange numarul de voturi necesare pentru a face ceva in acest caz.

”Asistenții parentali ne spuneau de față cu Sorina, de față cu copiii noștri, că probabil avem unul dintre copii bolnavi și am venit s-o luăm pe Sorina pentru organe, că suntem traficanți. Copiii noștri au fost șocați să audă așa ceva, vă dați seama. Mă întrebam dacă chiar cred ce le iese pe gură său e altceva la mijloc.”, povestește Ramona Săcărin.

Coming Soon
Unde vrei sa rămână Sorina?
Unde vrei sa rămână Sorina?
Unde vrei sa rămână Sorina?

Europa Liberă: Ce face Sorina, cum îi este, s-a obișnuit?

Ramona Săcărin: Face bine, s-a obișnuit cu rudele din familia primară, cu bunicii, părinții și frățiorul cel mic. Are o mare bucurie să cunoască și alte peroane din viața noastră, cum ar fi prieteni de familie, am mers în vizite, acesta e un lucru care îi place mult, să viziteze case și să cunoască oameni, să vadă cine sunt ei raportat la noi. Explorează, cunoaște lume, locuri, este foarte curioasă și interesată de tot ce se întâmplă.

17 Comments

  1. Ar trebui sa ramana la familia Sacarin daca acolo se simte confortabil, are conditii de trai bune, ii considera pe acestia parinti respectiv frati.

  2. FETITA TREBUIE SA MEARGA LA PARINTII ADOPTIVI DIN NEW YORK
    ACOLO IN MOD SIGUR VA AVEA ALTE SANSE

    SANSE MAI MARI DECAT IN BAIA DE ARAMA

  3. Sorina trebuie să rămână la familia Saramat ca sa nu mai fie încurcături, asistenta materială cu asistenta sociala, fam.Saramat!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*