Gigi Becali a pierdut tot palmaresul FCSB

Gigi Becali a avut o primă reacție după ce a pierdut procesul cu CSA Steaua pentru palmares. Conform unei decizii luată de Tribunalul București, CSA Steaua deține palmaresul aferent perioadei 1947 – 2003.

În acest context, FCSB rămâne cu trofeele câștigate în ultimii 16 ani.

„Nu mă afectează! Asta e România. Mă minunez și eu. Aici e vorba de continuitate. Voi ataca decizia la Curtea de Apel pentru că vreau să văd până unde se poate merge. Dacă și la Curtea de Apel se menține decizia, înseamnă că toți suntem nebuni și proști. Înseamnă că totul globul este idiot și doar judecătorul este deștept”, a declarat Gigi Becali pentru Gazetă.

CSA Steaua a câștigat palmaresul. Cum este afectată FCSB
Gigi Becali a vorbit și despre ce înseamnă pentru FCSB pierderea palmaresului și, implicit, a Cupei Campionilor Europeni.

„Doar pierdem două puncte la coeficientul UEFA! Le aveam pentru că aveam Cupa Campionilor în palmares. Dar nu mă deranjează. Asta e România! Pierde o echipă românească la coeficient. Cei de la CSA nici nu au ce să facă cu palmaresul. Dacă vor să promoveze și fac societate pe acțiuni și se asociază cu un privat, o să contest decizia. Nu poate acea societate să preia palmaresul Stelei. Dacă eu nu am putut, acea societate de ce să poată? Dar nu mă mai enervez. Asta e țara noastră și trebuie s-o iubim”, a adăugat patronul FCSB.

Palmaresul CSA Steaua după decizia Tribunalului București

Conform deciziei Tribunalului București, CSA Steaua deține și cel mai de preț trofeu, cel al Cupei Campionilor Europeni câștigat în 1986, după o finală cu FC Barcelona.

21 de titluri de campioană
20 de Cupe ale României
4 Supercupe
1 Cupa Campionilor Europeni
1 Supercupa Europei

Palmaresul FCSB după decizia Tribunalului București

Echipa lui Gigi Becali deține palmaresul din ultimii 16 ani. Pe lângă trofeele câștigate pe plan intern, FCSB se mai mândrește cu semifinala Cupei UEFA (n.r. – actuala Europa League) din 2006.

5 titluri de campioană
2 Cupe ale României
2 Supercupe
2 Cupe ale Ligii

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*